Menu

Sponsorer

Værløse Boldklub har gennem dens over 70 år lange historie udviklet mange dygtige spillere og givet mange børn og unge positive oplevelser. Det vil vi gerne fortsætte med.

Klubben har i dag knap 600 aktive medlemmer. Dertil kommer trænere, ledere, forældre og mange andre interessenter, hvilket gør Værløse Boldklub til en af det lokale samfunds vigtige medspillere. Hvert år lægger frivillige over 57.000 timer i klubben, hvilket svarer til ca. 30 fuldtidsstillinger.

Kontingenter og offentlige tilskud gør det desværre langt fra alene. Der skal et aktivt samspil med lokale virksomheder til, for at vi i Værløse Boldklub fortsat kan skabe de rammer, der skal til for at videreudvikle klubben og sørge for et stort fodboldfællesskab til gavn for hele lokalsamfundet.

Derfor har vi brug for al den støtte, vi kan få fra de mange lokale virksomheder. Jeres støtte gør en kæmpe forskel for os i det daglige arbejde.

Gennem et sponsorat bliver jeres virksomhed en aktiv medspiller, der gør det muligt fortsat at udvikle Værløse Boldklub som klub.

Mulighederne for sponsorstøtte i Værløse Boldklub er mangfoldige og alle bidrag - store som små - er velkomne.
Det kunne også være, at I havde en idé til, hvordan vi kunne hjælpe Jeres virksomhed i et godt samarbejde.

Alle bidrag er i øvrigt fuldt fradragsberettigede

Hvis du har lyst til at være med på holdet, så kontakt Værløse Boldklubs formand Søren Jensen på mail samjensen@post.tele.dk eller mobil 21609531.

SPONSORER KONTAKT

SPONSORER KONTAKT
profilepic
Søren Jensen
Luk