Menu

Fodbold for hjertet


Værløse Boldklub har man altid prioriteret at spille med hjertet, og nu går klubben også fuldt ud ind for at levere fodboldfitness baseret på DBU-projektet FODBOLD FOR HJERTET.

I samarbejde med DBU, Furesø Kommune og Hjerteforeningen bliver Værløse Boldklub vært for sund motion for alle hver torsdag kl. 11 hele året rundt, startende torsdag 23. september 2021.

Det er for alle, uanset køn og alder, så kom og vær med. Der vil være kyndig vejledning, en times god motion krydret med fodboldleg, og bagefter kan alle gå med i klubhuset til lidt social hygge.

Læs om FODBOLD FOR HJERTET på DBU's hjemmeside HER

Her kan du læse specifikt om projektet i Værløse Boldklub, Stiager 6, som du finder lige bag Værløse Hallerne, hvor banerne også er samt en kunstgræsbane til brug hen over vinteren.

Fodbold For Hjertet – fællesskab, sundhed og sjove boldlege

Gør livet sjovere, sundere og længere ved at gå til Fodbold For Hjertet i Værløse Boldklub. Fodbold For Hjertet er et samarbejde mellem DBU, Værløse boldklub, Hjerteforeningen og Furesø Kommune.

Vi starter et nyt hold op torsdag d. 23. september kl. 11-12
I træningen er der fokus på fællesskabet, og her er vi sammen uafhængig af alder, form og fodbolderfaring.
Det er altså hverken dit niveau, din alder eller din form som er afgørende. Det vigtigste er, at vi er sammen og har det sjovt samtidigt med, at vi får sved på panden.

Fodbold For Hjertet er motionsfodbold med dokumenteret effekt på sundheden for danskere med hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre livsstilssygdomme.

Forskning viser, at motionsfodbold bekæmper livsstilssygdomme:
kan anbefales som en del af behandlingen af forhøjet blodtryk
reducerer blodtryk, kolesterol og fedtprocent.
forøger muskelmasse, konditallet og forbedrer fedtforbrændingen
øger livskvalitet via socialt samvær.

Du kan trygt være med, for du er i sikre hænder på Fodbold For Hjertet: Træneren er uddannet i at tage hensyn og lave øvelser og træning, som passer til os alle på holdet.

Du behøver ikke have spillet fodbold før. Vi er på mange niveauer. Du behøver heller ikke fodboldstøvler og fodboldtøj.
Vi træner hver torsdag klokken 11-12.
Stedet for træningen er Værløse Boldklub, Stiager 6, 3500 Værløse

Træningen er bygget op således, at der altid er opvarmning, derefter sjove øvelser og lege og noget fodbold til to mål. Vi slutter altid af med ’3. halvleg’ i form af hyggeligt samvær og snak. Der er således ingen tacklinger og træningen er skånsom. Det vigtigste af alt, er, at vi er sammen, har det sjovt og kommer i form – og det er jo bare lidt sjovere med en bold ved
fødderne.

Du deltager gratis de første gange. Hvis det er noget for dig, så kan du melde dig ind derefter.
Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at ringe til Søren Jensen på tlf. 21 60 95 31 eller mail: eller på mail: samjensen@post.tele.dk

Luk