Menu

Spil fodbold i Værløse Boldklub

Spil fodbold i Værløse Boldklub
Værløse Foldboldklub (VB) tilbyder fodbold på alle alderstrin under DBU Sjælland og for begge køn. Vi har både elite- og breddefodbold, så der er plads til alle.
 

Piger og drenge kan starte til fodbold fra 5-6 års alderen, og den eneste forudsætning er, at man lide leg med bold. 

DBU's "Holdninger og Handlinger"
VB træner børnefodbold efter DBU's "Holdninger og Handlinger".
 

”Holdninger og handlinger” gør i tanker og udførelse op med den traditionelle måde at spille fodbold på blandt børn og unge mennesker. 

Spillet skal fremover spilles på børnenes og de unges præmisser; al træning skal være med bold, spil på små områder med mange boldberøringer, dimensionerne af banerne bliver tilpasset aldersgruppen, tre forskellige størrelser på målene, boldenes størrelse og vægt tilpasses, weekend-stævner erstatter traditionelle turneringer, ind med oplevelsen og ud med resultater og stillinger, ”nye fodboldregler”, ingen ”mesterskaber” for børn under 12 år, spillerne skal ikke inddeles efter deres færdigheder men følge deres kammerater og aldersinddeling med rene årgange.

Vil du gerne høre mere Værløse Boldklub
Vil du gerne høre mere om, hvordan du kommer til at spille fodbold i VB, er du velkommen til at sende os en mail på: info@vbold.dk - Skriv gerne hvor gammel du er, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.
 

Du har også mulighed for at klikke dig videre ind på de enkelte afdelinger i klubben ved at se i HOLDINFO i menulinien, hvor afdelingerne står: 

Oldboys, Veteraner & Superveteraner 
Senior 
Ungdom 

Her kan du læse mere om de enkelte hold og evt. finde den afdeling, hvor du aldersmæssigt høre til. 


Værløse Boldklub

Luk