Menu

KLUB 100

Støt elitefodbolden i Værløse Boldklub!

Klub 100 har i mange år været en solid støtte for Værløse Boldklub, og har fortrinsvist fungeret som ”noget ekstra” til klubbens førstehold i kampen om, at beholde statusen som divisionsklub.

Efter nedrykningen til Sjællandsserien og finanskrisen, sidder pengene dog ikke lige så løst i lommerne hos vores samarbejdspartnere. Vi er derfor umådelig afhænge af, at vores gamle følgesvende stadigvæk kan støtte op om klubben som I altid har gjort.

Som I har kunnet se af holdopstillingen, kommer der flere og flere Værløse-drenge på holdet. Det er både en bevidst holdning fra bestyrelsens side om, at vi primært skal være et Værløse-hold, og at dem ned i rækkerne skal kunne se, at vi i Værløse også kan tilbyde fodbold på højt niveau. Samtidig skal vi ikke underslå, at vi heller ikke i øjeblikket har økonomi til, ”at købe os til talent”

Vi vil fortsat samles efter kampen og kåre dagens VB-spiller, men ellers skal vi tilbage til basis, som da Klub 100 – ”Ven med Værløse” – blev stiftet for 15 år siden, som klubstøtte fra ægte klubfolk og til et overskueligt beløb.

Vi har fastsat et årligt kontingent på kr. 300. Man skal være medlem af Klub 100, fordi man gerne vil støtte sin klub i den svære tid, som alle fodboldklubber oplever i øjeblikket. Vi vil friske Klub 100 tavlen i klubhuset op og holde den ajour, så alle de gamle, samt forhåbentligt også mange nye medlemmer vil fremgå af tavlen.

Hvis du vil være en del af Klub 100 – ”Ven med Værløse” så melde dig ind via Medlemskab -> Indmeldelse eller via dette Link Klub 100 indmeldelse. HUSK at skrive dit navn og adresse på indbetalingen, samt for nuværende medlemmer også dit Klub 100 medlemsnummer.

På vegne af ALLE medlemmer i Værløse Boldklub,

Frank Nielsen
Kasserer