Menu

CLUB 100

Støt fodbolden i Værløse Boldklub!

Club 100 har i mange år været en solid støtte for Værløse Boldklub, og der er altid hårdt brug for lokal opbakning, så der kan være penge til alt det, klubben gerne vil tilbyde sine medlemmer i alle aldre. Der skal være plads til alle, tilbud til alle og især trænere til de mange ungdomsmedlemmer.

Vi ønsker at udklække egne spillere til klubbens førstehold, der består af flere og flere Værløse-drenge. Det er både en bevidst holdning fra bestyrelsens side om, at vi primært skal være et Værløse-hold, og at dem nede i rækkerne skal kunne se, at vi i Værløse også kan tilbyde fodbold på højt niveau.

Derfor har vi hårdt brug for alle bidrag, og Club 100 støtterne vil fortsat samles efter alle førsteholdets hjemmekampe og kåre dagens VB-spiller.

Vi har fastsat et årligt kontingent på 300 kr. Man skal være medlem af Club 100, fordi man gerne vil støtte sin klub i den svære Corona tid, som alle fodboldklubber oplever i øjeblikket.

Har du lyst til at blive medlem af Club 100 og dermed personlig klubstøtte, så kontakt Værløse Boldklubs formand Søren Jensen på mobil 21609531.