Menu

Motionsfodbold for mænd

Motionsfodbold for mænd er et træningstilbud til mænd, der elsker spillet på grønsværen, men som ikke ønsker at være bundet af et turneringsprogram. Det handler om legen med bolden, det er både sundt, sjovt og socialt.

Motionsfodbold for mænd er en effektiv og sjov motions form for mænd i alle aldre. Her er både fokus på at få rørt sig og samtidig have det sjovt med bolden. Det kræver ikke fodboldmæssige forudsætninger at deltage. 

Det kommer til at koster 320 kr. for 12 måneder, hvilket opkræves pr. 1. februar. Du skal melde dig ind, når du har været til prøvetræning 3 gange og ønsker at fortsætte. Der vil være et engangs tilmeldingsgebyr på 100 kr, når du melder dig ind i klubben. 

Du kan melde dig ind i klubben via dette link: "Indmelding Online". Her skal du oprette dig som medlem, og du vil efterfølgende få tilsendt et girokort på første kontingentindkrævning. 

Det er ikke nødvendigt med det store udstyr, så længe du kan bevæge dig frit. Vi opfordrer dog kraftigt til, at man anskaffer sig benskinner. 


Kontakt Tom Albret-Larsen, for at hører hvordan du kommer igang på: Tlf. 2876 1105, eller E: tom@albret.dk